فنارپی ERP ایرانی برپایه فناوری‌های صنعت ۴

گزارش دیجیاتو درباره راهکار جامع سازمانی فنارپی

راهکار جامع سازمانی ERP

پیشرفت‌های چشمگیر فناوری در سال‌های اخیر، همزمان با توسعه صنعت۴ در ارکان مختلف، باعث شده که صاحبان صنایع، حجم بزرگی از داده‌ را در اختیار داشته باشند که با بهره‌گیری از فناوری‌هایی نوین مانند اینترنت اشیا به‌دست می‌آید. صنایع بزرگ و پیشتاز برای آنکه بتوانند از فرصت‌های نوپدید صنعت۴ بیشترین بهره را ببرند و ارزش‌های نوینی را خلق کنند، از نسل جدید راهکارهای جامع سازمانی (ERP) استفاده می‌کنند، در واقع سازمان‌ها برای دیجیتالی‌کردن کسب‌وکار خود، ایجاد نوآوری، افزایش بهره‌وری و بهبود تجربه مشتری از ERP استفاده می‌کنند.

سامانه‌های ERP، بخش‌ها و عملکردهای مختلف یک سازمان مانند امور مالی، مدیریت زنجیره تامین، تولید، منابع انسانی و مدیریت ارتباط با مشتری را یکپارچه می‌کنند. این سامانه‌ها با ساده‌سازی فرایندها به سازمان‌ها کمک می‌کند تا کارآمدتر عمل کنند، هزینه‌ها را کاهش دهند و تصمیم‌های آگاهانه‌تری بگیرند. افزون بر این، از آنجا که سامانه ERP منابع داده‌های مختلف را یکپارچه می‌کند، احتمال خطاها و ناسازگاری داده‌ها را کاهش می‌دهد و به این ترتیب به مدیران سازمان‌ها کمک می‌کند تا تصمیم‌های دقیق‌تری بگیرند و از بروز اشتباه‌های پرهزینه جلوگیری کنند. آنها با تکیه بر قابلیت‌هایERP بر عملکردهای سازمان نظارت کرده و سطح موجودی را ردیابی می‌کنند. این باعث می‌شود که در مجموع کارکنان سازمان بتوانند به نیازهای مشتری بموقع پاسخ بدهند.

ERPها با خودکارسازی وظایف روزمره و کاهش ورود دستی داده‌ها، زمان کارمندان را آزاد می‌کنند تا آنها بتوانند روی انجام فعالیت‌های دارای ارزش افزوده بیشتر در سازمان متمرکز شوند. این قابلیت منجر به افزایش بهره‌وری و خروجی با کیفیت بالاتر در سازمان می‌شود. کارمندان نیز با بکارگیری قابلیت‌های سامانه ERP می‌توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بطور مؤثرتری در داخل و در بین بخش‌ها همکاری کنند؛ مزیتی که به بهبود ارتباطات، افزایش کارایی و نتایج بهتر می‌انجامد.

یک راهکار برای هوشمندسازی صنایع ایران

در ایران فنارپی، نخستین ERP ایرانی در ابعاد کلان است که متخصصان شرکت دانش‌بنیان فناپ زیرساخت طراحی و پیاده‌سازی کرده‌اند. نسل جدیدی از راهکارهای جامع سازمانی در صنعت ۴ که بر مبنای تجارب بین‌المللی و پوشش‌دهی قوانین کسب و کار ایران توسعه یافته است.

به گفته امیر ارسلان صفری مقدم، مدیر توسعه کسب‌وکار راهکار جامع سازمانی فناپ زیرساخت در تولید این محصول بمنظور بهره‌گیری از دانش روز و تطبیق آن با شرایط و قوانین کسب‌وکار داخلی، از مشاوره شرکت‌های معتبر در زمینه استقرار و راه‌اندازی راهکار‌های جامع سازمانی از جمله TEC کانادا،POSCO ICT  کره جنوبی و PSI آلمان بهره گرفته شده است.

صفری‌مقدم بستر فرایندگرای فنارپی را از جمله ویژگی‌های شاخص این محصول می‌داند که به تسهیل تصمیم‌سازی، بهبود یادگیری و افزایش هوشمندی در محاسبه بهای تمام شده و مدیریت عملکرد، در سازمان‌های بزرگ و متوسط کمک می‌کند، بگونه‌ای که عملکرد سازمان با رویکردی یکپارچه و خودکار از لایه‌های فرایندی تا میان محصولی (سیستمی)، مدیریت شود.

وی تاکید دارد که بهره‌گیری از فنارپی در فرایندهای سازمانی باعث افزایش انعطاف‌پذیری، کاهش هزینه و کوتاه شدن زمان سفارشی‌سازی و اعمال تغییرات می‌شود و با ایجاد بستری چابک و نوآورانه، نقش مهمی در افزایش بازدهی سازمان‌ها دارد.

چهل محصول نرم‌افزاری برای پوشش دهی 250 فرایند کسب‌وکار

فنارپی، شامل ۴۰ محصول نرم‌افزاری در ۱۳ گروه محصول است که بیش از 250 فرایند کسب‌وکاری را پوشش می‌دهد، گروه‌ محصولی و محصولات نرم‌افزاری فنارپی به شرح زیر هستند:

راهکار جامع سازمانی ERP

یکپارچه‌سازی سازمان و پشتیبانی از صنعت ۴

فنارپی که به گفته صفری مقدم با بهینه‌کاوی به‌روش‎های جهانی صنایع مختلف (Best Practice Benchmarking)، مطابق با قوانین و الزامات داخلی طراحی و پیاده‌سازی شده است، مزیت‌های مختلفی دارد، دراین باره صفری مقدم با بیان اینکه فنارپی جامع‌ترین راهکار یکپارچه سازمانی برای سازمان‌های بزرگ‌ مقیاس تولیدی و خدماتی است، از رویکرد فرایند محور این محصول گفت که با بهره‌گیری از پلتفرم مدیریت فرایندهای کسب‌وکار محقق شده باعث یکپارچگی در فرایندهای سازمان می‌شود.

وی همچنین پشتیبانی از صنعت ۴، ارتباط مستقیم با تجهیزات هوشمند و لایه اتوماسیون صنعتی و بهره‌گیری از اینترنت اشیا را از مزیت‌های این محصول عنوان کرد و از امکان ارتباط با سایر نرم‌افزارها و سرویس‌ها مانند اتصال برخط بین بانکی گفت.

فنارپی راهکار کدام صنایع است؟

فنارپی، بعنوان یکERP صنعتی در صنایع مختلف بکار می‌‎آید، از صنایع معدنی و فلزی، انرژی‌‎های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر، صنایع تولید پیوسته ازجمله موادغذایی، دارویی، شیمیایی، صنایع تولید گسسته از جمله خودروسازی و قطعه‌سازی، ماشین‌‎آلات و تجهیزات صنعتی، تجهیزات ساختمانی و سرانجام صنایع خدماتی و دانشگاهی از جمله خدمات حقوقی و حسابداری، مشاوران ساختمان و ساخت و ساز، خدمات بانکی، بیمه‌ای، دولتی تا مشاوره، حسابرسی، محققان بازار و…

هم‌اکنون این محصول در صنایع مختلف ایرانی پیاده‌سازی شده است و هلدینگ معدنی میدکو، فرآوران ذغال سنگ پابدانا، راهکار پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان خوزستان، شرکت فولاد سیرجان ایرانیان (SISCo)، شرکت فولاد زرند ایرانیان (ZISCo)، دانشگاه خاتم، شرکت فروسلیس غرب پارس (FESICo)، فناپ‌تک، داتین، شرکت فولاد بوتیای ایرانیان (BISCo) و بابک مس ایرانیان از این محصول برای هوشمندسازی بهره می‌گیرند.

منتشر شده در دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *