در هم‌اندیشی فناورانه فناپ زیرساخت و هلدینگ صنعتی و معدنی زرین بررسی شد:

راهکارهای هوشمندسازی هلدینگ معدنی زرین

آزمایشگاه فناوری های پیشرفته زی لب

نشست هم‌اندیشی فناورانه فناپ زیرساخت و هلدینگ صنعتی و معدنی زرین با هدف بررسی چگونگی پیاده‌سازی برنامه تحول دیجیتال در هلدینگ زرین برپایه راهکارهای فناپ زیرساخت، امروز در پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد.

هلدینگ معدنی زرین از بزرگترین تولید کنندگان کنسانتره سرب و روی در خاورمیانه به دنبال توسعه اکوسیستم نوآوری و بهره‌مندی از فناوری‌های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و رایانش ابری است و فناپ زیرساخت به‌عنوان اپراتور صنعت هوشمند و شریک راهبردی صنایع در مسیر هوشمندسازی صنعتی شناخته می‌شود، از همین رو در این نشست یکروزه مدیران هلدینگ معدنی زرین درباره پیاده‌سازی برنامه تحول دیجیتال در این مجموعه برپایه راهکارهای فناپ زیرساخت با مدیران ارشد فناپ زیرساخت به بحث تبادل نظر پرداختند و از قابلیت‌های فنی مهندسی و محصولات و خدمات فناپ زیرساخت بازدید کردند.

منطق دومرحله‌ای برای ایجاد یک سازمان داده‌محور

مهدی ایزدیار، مدیرعامل فناپ زیرساخت در ابتدای این نشست با تاکید بر لزوم درس‌آموزی از به‌روش‌های روز دنیا در حوزه پیاده‌سازی برنامه‌های تحول دیجیتال در دنیا ابراز داشت: برپایه بررسی‌ها دو عامل در موفقیت برنامه‌های تحول دیجیتال نقش اساسی دارند: نخست آگاهی سازمانی و دوم آمادگی سازمانی، بنابراین ایجاد یک سازمان داده‌محور، منطقی دومرحله‌ای دارد.

در ادامه داور نظری، جانشین مدیرعامل فناپ زیرساخت در توسعه و فناوری، ابراز داشت: در حوزه معدن ضریب نفوذ بهره‌گیری از راهکارهای جامع سازمانی(ERP) 2 درصد بیشتر نیست و ما عقب افتادگی جهانی داریم، اما خوشبختانه در این سال‌ها استفاده از آن شتاب گرفته و امیدواریم تا ۵ سال آینده به استاندارد جهانی برسیم، اما لازمه آن اعتمادسازی برای مدیران ارشد است، در بخش معدن و صنایع فلزی سرمایه‌گذاری در تحول دیجیتال باید ۱ درصد فروش باشد اما اکنون چنین نیست.

نشست فناوارنه هلدینگ معدنی زرین و فناپ زیرساخت

راهبرد غلبه بر مقاومت‌های سیستمی در تحول دیجیتال

ایرج تاج‌الدین، رئیس دپارتمان معدن گروه صنعتی معدنی زرین تصریح کرد: ما مشکل داده در کشور نداریم، مشکل ما یکپارچه نبودن داده‌ها است، در نتیجه داده‌های منسجم به تصمیم‌گیران نمی‌رسد، از همین رو ضریب خطا تصمیمات بالا است.

وی افزود: سختی کار ما این است که در هوشمندسازی مباحث برای مدیران قابل لمس نیست، باید کاری کنیم تا تحول دیجیتال حس خوبی به مدیران بدهد، ایده برگزاری پنل در همین راستا است.

مشکات اسدی، مدیرعامل گروه کسب و کارهای نوین آن در تکمیل سخنان تاج‌الدین ابراز داشت: بی‌گمان فناپ زیرساخت تجربه عملی هوشمندسازی معدن را دارد و یکی از بازیگران شناخته‌شده و کارآزموده در زمینه هوشمندسازی معدن است نمونه معدن میدکو پیش چشم ما است اما آنچه ما نیاز داریم داشبوردی است که زیردست مدیر کارخانه قابل لمس و درک باشد وگرنه مقاومت سیستمی داریم.

اسدی ادامه داد: راهبرد ما برای غلبه بر این مقاومت سیستمی، بسترسازی برای درک و لمس مدیران کارخانه از دستاوردها تحول دیجیتال است تا در ادامه آنها نیروهای زیردست را همراه کنند.

مهدی عرب‌زاده یکتا مدیرارشد کسب‌وکارهای صنعت هوشمند فناپ زیرساخت در ادامه گفت: رویکرد ما در هوشمندسازی ایجاد زیرساخت یکپارچه است، گام نخست تبدیل آنالوگ به دیجیتال است که نیازمند جمع‌آوری داده از مسیر پلتفرم اینترنت اشیا صنعتی است، ما این پلتفرم را داریم و یک داشبورد مبتنی بر تجربه و رابط کاربری ارائه می‌کنیم که امکان مدیریت و سفارشی‌سازی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

معرفی محصولات اسکادا، کنترل و مانیتورینگ صنعتی و اینترنت اشیا صنعتی و غیرصنعتی فناپ زیرساخت

آزمایشگاه‌ فناوری‌های پیشرفته و برخی دستاوردهای نوین

مدیران صنعتی گروه معدنی زرین در ادامه از آزمایشگاه فناوری‌های پیشرفته فناپ با نام زی‌لب (ZLAB) بازدید کردند و سمیه چِشُمی رییس این آزمایشگاه ضمن معرفی دستاوردهای این آزمایشگاه در حوزه سنجش از دور به پرسش‌های فنی بازدیدکنندگان پاسخ داد.

مجتبی اسدالله‌زاده، مدیر محصول اینترنت اشیا فناپ زیرساخت در جریان معرفی محصولات اسکادا، کنترل و مانیتورینگ صنعتی و اینترنت اشیا صنعتی و غیرصنعتی ابراز داشت: این محصولات توانمندی ما در لایه فناوری اطلاعات و فناوری عملیات و دیگر لایه‌های صنعتی را نشان می‌دهد.

ایرج نوروزی، مدیر تیم ابر صنعتی فناپ زیرساخت، ضمن معرفی ظرفیت‌های ابرصنعتی فناپ زیرساخت ابراز داشت: وجه برتری ما این است که امکان شخصی‌سازی فضای ابری در همه لایه‌ها را بسته به نیاز کاربران، داریم.

معرفی محصول به نما
معرفی نرم‌افزار به‌نما بصورت آنلاین بر بستر نرم‌افزار میتینگ

معرفی نرم‌افزار به‌نما بصورت آنلاین بر بستر نرم‌افزار میتینگ که از محصولات فناپ زیرساخت است، بازدید از مرکز داده پردیس 3 که در حال بهره‌برداری است و همچنین مرکز داده ۶۰۸ رک پردیس 4 که قرار است، تیرماه امسال به پایان برسد، بخش بعدی برنامه بود.

گفتنی است در این نشست مژگان قاسمی مدیر برنامه‌ریزی صنعت هوشمند و مهدی ایزدی‌فر رییس اداره فروش فناپ زیرساخت، نفیسه آزاد، مدیر صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر آن، الهام معینی فرد، مدیر شتاب‌دهنده ماینتک، یعقوب زنجانی، مدیرعامل شرکت زرین شیمی- کارخانه شرکت توسعه صنایع روی خاورمیانه، امیر حسین فومنی، عضو هیئت مدیره شرکت بین‌المللی تحقیقات صنعت و معدن آیرما- کارخانه آیرما، آیدین شجاعی، مدیرعامل شرکت سرب و روی خاورمیانه و فواد دلفانی مدیر کارخانه سرب و روی ایرانیان هم حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *