در نشست با مدیران وزارت نیرو مطرح شد:

همکاری فناپ زیرساخت در زمینه اسکادا و کنتور هوشمند برق

نشست همکاری فناورانه فناپ زیرساخت توانیر و ساتکاب

نشست بررسی همکاری‌های فناورانه فناپ زیرساخت و مدیران وزارت نیرو ( توانیر و ساتکاپ) امروز با حضور داور نظری، جانشین مدیرعامل فناپ زیرساخت در توسعه و فناوری، رضا بهشتی، نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی ساتکاب و سهیل مظلوم، مدیر مرکز تحول دیجیتال فناپ، امروز در پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد.

در این نشست شرکت سهامی مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) اعلام کرد که تمایل دارد در جهت بهره‌مندی از یک سیستم اسکادا و نیز تامین کنتور هوشمند برق قصد دارد از توانمندی گروه فناپ استفاده کند.

در این راستا داور نظری، جانشین مدیرعامل فناپ زیرساخت در توسعه و فناوری ابراز داشت: شرکت فناپ زیرساخت به نمایندگی از گروه فناپ به‌عنوان رهبر فناوری اینترنت اشیا و صنعت چهارم می‌تواند در این همکاری فناورانه نقش ایفا کند و در چهارچوب این همکاری‌ها شرکت فناپ تک هم اعلام آمادگی کرده است که تولید ۳.۵ میلیون کنتور هوشمند برق و ۸۰۰  هزار مودم را در سایت خرمشهر در دستور کار قرار بدهد.

نظری تاکید کرد: ما در حوزه انرژی از تجربه پروژه بزرگ هوشمندسازی توزیع بنزین در یک دهه قبل به کنتور هوشمند گاز رسیدیم، اکنون این توان را داریم که در حوزه برق هم بجای راه‌اندازی نیروگاه جدید با مدیریت مصرف نیاز افزایش تولید را دست‌کم ۱۰ سال عقب بیاندازیم.

سهیل مظلوم، مدیر مرکز تحول دیجیتال فناپ هم تصریح کرد: برنامه ما در فناپ زیرساخت شراکت راهبردی با صنایع برای هوشمندسازی با رویکرد تحول بنیادین است.

در ادامه سیاوش جمال، مشاور فناپ و نماینده شرکت PSI گفت: ما در ایران به شرکت‌هایی نیاز داریم که پایدار و تاب‌آور باشند و بتوانند راهکارهای مناسب برای پاسخگویی به نیازهای پیوسته درحال تغییر صنعت برق ارائه کنند، فناپ چنین بستری را برای پاسخگویی به این نیاز فراهم کرده‌ است.

وی افزود: از سال ۸۱ دانش PSI وارد ایران شده و ایران پس از آلمان دومین کشور است که سیستم‌های PSI در آن نصب شده است، ما با توجه به حساسیت‌های پدافندی و مسائل قیمتی آن را بومی کرده‌ایم.

گفتنی است در ادامه این نشست از مرکز داده پردیس ۳ و مرکز داده پردیس 4 بازدید شد و محصولات اسکادا، کنترل و مانیتورینگ صنعتی و اینترنت اشیا صنعتی و غیر صنعتی فناپ زیرساخت معرفی شدند.

محمدعلی نورزاده، مدیر پروژه مرکز داده پردیس ۴، در جریان بازدید از این مرکز داده ابراز داشت:  این پروژه در دو فاز انجام می‌شود که اکنون ۹۴ درصد در فاز یک و همزمان بخش‌هایی از فاز دو پیش رفته است. ۱۸۴ رک برای فاز یک و ۱۶۲ رک برای بخشی از فاز دو نصب شده که در نهایت به ۶۰۸ رک در پایان پروژه می‌رسد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *