کارگاه آموزشی کار تیمی، با هدف درک ظرافتهای ارتباطات انسانی و افزایش مهارتهای فردی و گروهی۲۱ دی ۱۴01 در سالن نگین هتل ارم تهران به همت واحد سرمایه انسانی فناپ زیرساخت برگزار شد.
علی حکمآبادی از مدرسه اکسیژن آمورش مدرس این دوره در ابتدای این کارگاه به تشریح ابعاد و الزامات تقویت کارتیمی پرداخت و ابراز داشت: تحول حاصل دو بال است، منطق و احساس، اگر یک ایده منطقی داشته باشیم اما نتوانیم گرایش احساسی ایجاد کنیم انگیزه همراهی بوجود نمیآید. متاسفانه بیشتر سازمانها احساس زدایی شدهاند در نتیجه کارکنان تعقل خاطر ندارند چون ساختارها خشک یکنواخت و مکانیکی هستند.
وی افزود: در کیسون کار من شوق آفرینی بود برای بهبود ارتباطات افراد، ما در این کارگاه با بازیهای ساده تلاش میکنیم قواعد کار تیمی را یاد بگیریم.
حکم آبادی در جمعبندی نخستین تمرین گروهی با عنوان «گزینش راهکار در شرایط بحران» تصریح کرد: کار تیمی نیازمند پذیرش رویکرد تصمیمگیری جمع برای جمع است، این کار ضریب خطا را کاهش و انگیزه همراهی و تعلق خاطر جمع را افزایش میدهد چون همه خود را در فرایند تصمیمگیری سهیم میدانند.
وی ادامه داد: مهمترین خصلت در یک گروه بالغ توانایی برقراری دیالوگ است دیالوگ شکلی از ارتباط برای دستیابی به حقیقتی است که پیشنیاز آن گذار از خود دیدگاه حقپندار است، یعنی بپذیریم که حقیقت و راهکار درست با یک ضریب احتمال نزد من یا طرف رو به رو یا حتی هیچکدام نزد نفر سوم است.
امیر صابری، مدیر منابع انسانی فناپ زیرساخت در پایان این کارگاه خاطر نشان کرد: کارگاه کار تیمی، یک تجربه و تلاش هدفمند برای درک ظرافتهای ارتباطات انسانی و افزایش مهارتهای فردی و گروهی بود. مطابق استراتژی شرکت فناپ زیرساخت در مسیر تحول دیجیتال ابتدا تحول فردی سپس تحول تیمی از اهمیت بالایی برخوردار است و نخستین گام در مسیر تحول فردی قدردانی و احترام متقابل و ایجاد روحیه کار تیمی است.
گفتنی است این کارگاه یک روزه که با حضور50 نفر از کارکنان بخشهای مختلف فناپ زیرساخت برگزار شد شامل آیتمهای مختلف عملیاتی هدفمند برای افزایش درک و مهارت کار تیمی بود.