یکپارچه سازی زیرساخت‌های صنعتی

از بستر شبکه تا مرکز داده و نظارت تصویری

اهمیت و کارکرد
یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های صنعتی

یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های صنعتی به معنای اتصال و هماهنگی میان اجزای مختلف سیستم‌های صنعتی است که بمنظور بهبود کارایی، کاهش هزینه‌ها و ارتقای امنیت داده‌ها انجام می‌شود. شرکت فناپ زیرساخت در این راستا، راهکارهای خود را در سه حوزه کلیدی شامل زیرساخت شبکه، مرکز داده و نظارت تصویری ارائه می‌کند.

زیرساخت شبکه‌ رکنی اساسی در ارتباطات بین دستگاه‌ها و سیستم‌ها است. فناپ زیرساخت با یکپارچه‌سازی شبکه‌های صنعتی، امکان انتقال داده‌ها بصورت مطمئن و بلادرنگ (Real-time) فراهم می‌شود. این امر به شرکت‌ها کمک می‌کند تا عملیات خود را بهینه کنند، مشکلات را سریع‌تر تشخیص دهند و بهره‌وری را ارتقا بخشند.

مرکز داده بعنوان قلب دیجیتال هر زیرساخت صنعتی، ذخیره و پردازش حجم عظیمی از داده‌ها را بر عهده دارد. فناپ زیرساخت با ارائه راهکار یکپارچه‌سازی مراکز داده با سایر زیرساخت‌ها، از جمله زیرساخت شبکه و نظارت تصویری، امکان تجزیه و تحلیل دقیق‌تر اطلاعات را برای مدیران فراهم می‌کند. به این ترتیب اطلاعات و تصاویر دریافتی بصورت همزمان پردازش و تحلیل می‌شود که این امر موجب ارتقای امنیت، شناسایی سریع‌تر خطرات و پاسخگویی بهنگام به حوادث می‌شود.

بسترسازی ارتباط یکپارچه

یکپارچه‌سازی زیرساخت شبکه در مجتمع‌های صنعتی، برای پشتیبانی ارتباط میان نیروهای انسانی و دستگاه‌ها و همچنین امکان پایش و نظارت بر عملکرد تجهیزات و سیستم‌ها انجام می‌شود.

شرکت فناپ زیرساخت با پیشینه طولانی در طراحی و اجرای پروژه‌های مقیاس بزرگ صنعتی، خدمات و راهکارهای یکپارچه و متفاوتی را در این حوزه به صاحبان صنایع و کسب‌وکارها ارائه می‌کند.

پخش ویدیو

راهکارهای فناپ زیرساخت

پیاده‌سازی شبکه
پیاده‌سازی شبکه
طراحی، تامین و اجرای زیرساخت شبکه‌های ارتباطی LAN و WAN در دوردست‌ترین نقاط کشور
مرکز داده
مرکز داده
مراکز داده‌ مقیاس بزرگ و متوسط برای سازمان‌ها و صنایع
نظارت تصویری
نظارت تصویری
طراحی، تامین و اجرای نظارت تصویری در مناطق صنعتی
ارتباط تصویری متمرکز
ارتباط تصویری متمرکز
راه‌اندازی سرویس ارتباط ویدیویی و چندرسانه‌ای دو و چند نقطه‌ای بر بستر اینترنت و اینترانت
مرکز تلفن VoIP
مرکز تلفن VoIP
راه‌اندازی سرویس‌های صدا و مرکز تلفن، بر بستر اینترنت و اینترانت

چرا فناپ زیرساخت؟

بیش از ۱۰ سال تجربه در طراحی و پیاده‌سازی پروژه‌های مقیاس بزرگ
درک دقیق از نیاز مشتری بر پایه سال‌ها تجربه در حوزه یکپارچه‌سازی زیرساخت‌ها
اطمینان مشتری از ارائه خدمات پشتیبانی با توجه به برند خوش‌نام فناپ‌ زیرساخت
توان تامین تجهیزات با بهره‌گیری از کادر مجرب و بهره‌گیری از نقدینگی مناسب

۳ پروژه اجرایی

پروژه فولاد زرند ایرانیان

این پروژه با بیش از ۱۰۹۸ دوربین نظارتی در ابعادی حدود ۲۰۰ هکتار، با قرارگیری در محیط‌های متنوع، از پیچیده‌ترین پروژه‌های فناپ زیرساخت است که در سال ۱۴۰۱ با موفقیت انجام شد.

طراحی و اجرای مرکز داده پردیس ۴

طراحی، تامین و اجرای مرکز داده با بیش از ۵۰۰ رک طی دو فاز در ساختمان پردیس ۴ شرکت فناپ واقع در پارک علم و فناوری پردیس انجام شد.

گسترش و نوسازی معادن خاور میانه

شبکه زیرساخت در دو بخش عمده تجهیزات غیرفعال (Passive) شامل فیبر و کابل نوری و شبکه کابل مسی نصب و تجهیزات فعال (Active) از قبیل سوئیچ، سرور و استوریج ارائه شد.

آیا می‌دانید؟

تعمیر و نگهداری پیش‌بینی‌شده در فرایند یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های صنعتی می‌تواند صرفه‌‌جویی 30 درصدی را در هزینه‌های نگهداشت تجهیزات ممکن کند و زمان خرابی دستگاه‌ها را تا 45 درصد کاهش دهد
کاهش هزینه‌ها از محل بهینه‌سازی شبکه کارخانه، ضمن افزایش بهره‌وری عملیاتی و بهبود فرایندها، بطور کلی می‌تواند صرفه‌جویی 10 تا 30 درصدی را در هزینه‌های تولید بدنبال داشته باشد
با یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های صنعتی، بهینه‌سازی سریع و دقیق عملیات انبارداری ممکن می‌شود. به این ترتیب، می‌توانیم صرفه‌جویی 10 تا 20 درصدی را در هزینه‌های انبارداری و حمل و نقل ممکن کنیم