انگلوامریکن با هوشمندسازی در استخراج معادن، به پیشرفتهای چشمگیری دست یافته و در معدنکاری هوشمند جزو پیشتازان است.
90% کاهش آسیبهای شغلی در انگلوامریکن
برای مثال، کاهش 50 درصدی تلفات کارکنان و کاهش چشمگیر موارد ابتلای کارکنان معدن به بیماریهای شنیداری، ریوی و قلبی از بیش از 100 بیمار در سال 2018 به کمتر از 10 بیمار در سال 2022 از نمونههای موفقیت آنهاست.
8.3% کاهش انتشار دیاکسید کربن در یک سال
کاهش 13.3 میلیون تنی حجم گازهای گلخانهای تولید شده در این شرکت در سال 2023 به 12.5 میلیون تن در سال 2024، از کاهش 8.3 درصدی انتشار این گازها، در بازهای یک ساله خبر میدهد. کارشناسان مهمترین عامل در کسب این موفقیت را استفاده از ابزارهای دیجیتال برای بهینهسازی مصرف انرژی در عملیات معدنی میدانند.
بهبود مهارتهای فردی، کاهش خطاهای انسانی
انگلو امریکن موفق شده است با استفاده از از فناوریهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مهارت کارکنانش را بالا ببرد و خطاهای انسانی را کاهش چشمگیری دهد.
افزایش سرعت و دقت در تصمیمگیری مدیران انگلوامریکن
این شرکت با پیادهسازی سامانههای نظارت تصویری و جمعآوری دادهها از تجهیزات معدنی در معدن مس شیلی و همینطور در معدن پلاتین آفریقای جنوبی، امکان تصمیمگیریهای سریعتر و دقیقتر را برای مدیران انگلو امریکن فراهم کرده است.
100%بازیافت آب مصرف شده
این شرکت در سالهای اخیر توانسته است بخش قابل توجهی از آب مصرفی خود را بازیافت کند و قرار است تا پایان سال 2025 این توانمندی را به 100 درصد برساند. چنین دستاوردی با راهاندازی بخش آب در برنامه FutureSmart Mining ممکن شده است.
کاهش 80 درصدی انتشار کربن کامیونهای معدنی انگلوامریکن
انگلوامریکن توانسته با طراحی دو باتری 837KW و 1.2MWh موجب کاهش 80 درصدی انتشار کربن از فعالیت کامیونهای معدنی شود. آنها با این کار کامیونهای معدنی را به خودروهای الکتریکی و هیدروژنی تبدیل کردند.
کاهش زمان دسترسی به قطعات
نکته جالب دیگری که خوب است بدانید این است که این روزها در دو هاب معدنی دورافتاده انگلوامریکن در پرو، هیچوقت پیشرفت عملیات مختل نمیشود. زیرا استفاده از همزادهای دیجیتالی کمک میکند تا زمان تعویض یا تعمیر تجهیزات حیاتی از قبل به دقت مشخص شده باشد. در اینجا قطعات پر استفاده با پرینترهای سه بعدی به سرعت ساخته و جایگزین میشوند.
اتکای صددرصدی انگلوامریکن به انرژیهای تجدیدپذیر
آنها میخواهند اهدافی مثل اتکای 100 درصدی به انرژیهای تجدیدپذیر در آمریکای جنوبی را تا پایان سال 2025 محقق کنند و بعد از آن سراغ تأمین 100 درصدی سوخت کامیونهای معدنی با هیدروژن روند. برای همین بود که انگلوامریکن ساخت نیروگاه بادی 260 مگاواتی در پرو را با سرمایهگذاری 300 میلیون دلاری را شروع کرد. قرارداد 15 سالهای را هم برای تولید 70 مگاوات انرژی برق از نیروگاههای خورشیدی منعقد کردند.
ایجاد چنین تحولی در فرایندهای معدنکاری در ایران هم دور از انتظار نیست.
فناپ زیرساخت، شریک راهبردی صنایع معدنی ایران، با انتشار دستاوردهای هوشمندسازی در غولهای معدنی جهان در قالب کتاب مایناپ، سند جامعی در زمینه نتایج تحول دیجیتال معادن در اختیار مدیران قرار داده است.
برای آغاز هوشمندسازی معادن، با متخصصان فناپ زیرساخت، نخستین اپراتور صنعت هوشمند مشورت کنید.