در انقلاب صنعتی پنجم، تمرکز و رویکرد بر انسان محوری، تابآوری و پایداری است و برخلاف تصور عمومی روندها نشان میدهد هوش مصنوعی جایگزین انسان نمیشود اما فردی که از هوش مصنوعی استفاده میکند جای فرد دیگر را میگیرد. برای آیندهنگری در برابر هوش مصنوعی باید انسانتر باشیم، بدان معنا که در عصر هوش مصنوعی و نفوذ آن در عرصههای مختلف زندگی و کار ، تنها راه مصون ماندن از جایگزینی و بیاهمیت شدن، تقویت ویژگیهای ذاتا انسانی است.
سیدمهدی حسینی، مدیر ارشد صنعت هوشمند فناپ زیرساخت در «نشست نقشه راه تحول دیجیتال» که امروز در فدراسیون والیبال برگزار شد، از چیستی و چرایی تحول دیجیتال گفت و در ادامه با تاکید بر اینکه در تحول دیجیتال باید بجای نگاه راه حل محور رویکرد مسئله محور داشته باشیم از الزامات و پیشنیازهای بکارگیری هوش مصنوعی با سنجش میزان آمادگی و بلوغ سازمانها گفت و تاکید کرد: تحول زمانی اتفاق نمیافتد که ابزار و فناوری اماده و حاضر باشند ، بلکه زمانی اتفاق میفتد که افراد و کارکنان آماده باشند.
حسینی در ادامه با بیان اینکه تحول دیجیتال یک تغییر مدل ذهنی در مدل کسب و کار ، فرایندها و شناسایی درست همه ذینفعان در جهت ایجاد ارزش برای آنها است، تصریح کرد: شرط بقای کسبوکارها جانمایی درست در اکوسیستم یا زیست بوم است. در اکوسیستم نبود ارزش در چارچوب E to H و یا ارائه ارزش از سمت اکوسیستم به انسان اتفاق میافتد.
مدیر ارشد صنعت هوشمند فناپ زیرساخت در پایان از الزام وجود سند نقشه راه برای پیادهسازی تحول دیجیتال و نقش مهم شرکتهای بزرگ حوزه فناوری بعنوان مشاوره در موفقیت پیادهسازی تحول دیجیتال در سازمانها گفت.
گفتنی است این نشست در راستای مطالعه، بررسی، امکانسنجی و پیادهسازی تحول دیجیتال در فدراسیون والیبال با رویکرد دستیابی به فدراسیون والیبال دیجیتال با حضور روسای کمیته های فدراسیون والیبال و مدیران ارشد برگزار شد.