فناوری ابری و تاثیرات آن

فناوری ابری و تاثیرات آن

رایانش ابری چطور باعث نوآوری می‌شود؟

فناوری ابری باعث می‌شود مشتریان بتوانند جدیدترین فناوری‌ها و نوآوری‌ها را در داخل سیستم‌های آی‌تی خود داشته باشند چون ارائه‌دهنده ابر، کار توسعه قابلیت‌ها و ویژگی‌های جدید را به عهده می‌گیرد.

برای آشنایی با مفهوم رایانش ابری وارد کلیک کنید

مساله بر سر سرعت نوآوری است. مشتریان با داشتن یک ارائه‌دهنده ابر مناسب، می‌توانند از معماری‌های رایانش ابری استفاده کنند تا تولید را سریع‌تر و بیشتر کنند و هزینه‌ها را کاهش دهند. همچنین انتخاب یک سرویس ابری مانند SaaS، PaaS و IaaS به شرکت این امکان را می‌دهد که کار خود را به جای آن که روی عملیات متمرکز کند، به سمت نوآوری برود ببرد و برنامه‌ها و سرویس‌های جدیدی را ارائه کند از جمله استفاده از فناوری‌های نوین، مانند هوش مصنوعی، چت‌بات‌ها، بلاک‌چین، و اینترنت اشیا. شرکت‌ها می‌توانند از داده‌های فراوانی که در اختیارشان قرار می‌گیرد استفاده کنند و کار پیش‌بینی را انجام دهند و نتایج بهتری برای مشتریان خود به همراه داشته باشند.

امنیت ابر چطور باعث اعتماد می‌شود

رفتن به سراغ ابر باعث می‌شود که شرکت‌ها دیگر دغدغه حفظ امنیت آی‌تی را نداشته باشند. یک ارائه‌دهنده باتجربه خدمات ابری، به صورت مداوم روی جدیدترین فناوری‌های امنیتی سرمایه‌گذاری می‌کند، نه‌تنها برای پاسخ به تهدیدهای احتمالی بلکه برای این که به مشتریان این امکان را بدهد که مقررات را به شکلی بهتر رعایت کنند.

شرکت‌های برتر ابری، در همه لایه‌های امنیت ابر سرمایه‌گذاری می‌کنند و این بخشی از طراحی کلی آن‌ها در سرورهای داده‌شان در مناطق مختلف است. چنین رویکرد چندلایه‌ای باعث می‌شود که امنیت در سطحی که مشتری می‌خواهد تامین شود.

ابر چطور فرآیندهای تجاری را به هم متصل می‌سازد

فرآیندهای تجاری نشان می‌دهند که کار از ابتدا تا انتها چطور انجام می‌شود. با این فرآیندها می‌توان مشخص کرد که افراد امروز چطور با هم کار می‌کنند، در حالت ایده‌آل چطور با هم کار خواهند کرد و کارشان چطور با فناوری ابری جدید تغییر می‌کند. با داشتن یک راه‌حل ابری یکپارچه، سازمان‌ها بهتر می‌توانند سود و هزینه پروژه‌های فناوری را ارزیابی کنند.

برای سازمان‌هایی که فرآیندهای تجاری جزیره‌ای دارند و داده‌هایشان به هم متصل نیست (و به اصطلاح سیلوهای داده دارند) ابر راهی است تا بتوانند عملیات تجاری‌شان را متحول سازند. با ابر، نیازی نیست که چرخ فرآیند از نو اختراع شود. برنامه‌های ابری ماژولار نیستند، بلکه به هم متصل‌اند و باعث می‌شوند سیلوهای داده حذف شده و تصمیمات تجاری به شکلی یکپارچه و هوشمندانه گرفته شوند.

استفاده کاربران در ابر چگونه است

استفاده کاربران در ابر به این معناست که یا از یک برنامه کاربردی در ابر استفاده کنند یا از زیرساخت ابری بهره بگیرند. اما مشخص کردن نحوه استفاده از منابع زیرساختی، صرف نظر از محل قرارگیری منبع، همچنان حیاتی است چون نشان می‌دهد که آیا سازمان می‌تواند به مشتریان سرویس بدهد، نوآوری داشته باشد و هزینه‌های عملیاتی را کاهش دهد یا نه.

استفاده از ابر به این معنا است که از یک منبع استفاده می‌شود. این مفهوم ساده است، اما پیاده‌سازی آن در ارائه‌دهنده‌های مختلف به شکل‌های گوناگون است. درک این که معنای استفاده از منابع چیست، به پیچیدگی ماجرا می‌افزاید. شرکت‌های برتر ارائه‌دهنده ابر به مشتریان خود کمک می‌کنند که دقیقا هزینه استفاده از خدمات ابری را درک کنند و بدانند که در ازای خرید این خدمات، انتظار چه چیزی را می‌توانند بکشند.

چرا برخی از خدمات ابری استفاده نمی‌کنند؟

بسیاری از سازمان‌ها هنوز بر سر این که بار کاری خود را به روی ابر منتقل کنند یا نه، مردد هستند. برای بسیاری از سازمان‌ها، رسیدن به یک سیستم ابری بدون دردسر هدفی است که به آن نمی‌رسند. هرچند که فناوری ابری همه‌جا حضور دارد، اما بیشتر این برنامه‌های جدید هستند که روی ابر قرار گرفته‌اند و بسیاری از برنامه‌های سازمانی قدیمی همچنان روی سرور شرکت‌ها قرار دارند. البته این اوضاع دارد به‌سرعت عوض می‌شود.

با این حال، مدیران آی‌تی اغلب دوست ندارند که برنامه‌های حساس خود را به روی ابر ببرند. بخشی از تردید آن‌ها به این دلیل است که یک مسیر انتقال مشخص به روی ابر وجود ندارد، و این که آن‌ها مطمئن نیستند که آیا سرویس‌های ابری می‌توانند نیازهای سازمانی‌شان را برطرف کنند یا نه.