معـدنـکاری دیجیتـال
انتخـاب یـا اجبــار؟
نـگاهی بـه رونــد جهـانی تحـولات فنــاورانـه در عــرصــه صنـایع معدنی و فلـزی، حـاکی از تغییر قطعی سیاستهـای استخـراج و تولیـد محصولات معدنی از مسیر تحول دیجیتال این صنعت و آغاز دوران هوشمندسازی معادن است. اهمیت تلاش برای آگاهیرسانی در زمینه دستاوردهای معدنکاری دیجیتال، انگیزهای بود که سبب شد فناپ زیرساخت بعنوان اپراتور صنعت هوشمند، یک سند راهنما در زمینه هوشمندسازی معادن و تازهترین نتایج اقتصادی آن منتشر کند.
MineUP
معدنـکاری بـه زبـان صفـر و یـک
پوسکو، وَله، آرسلورمیتــال
سـیــــری در مـعـــدنـــکاری دیـجـیــتـــــال
سـود یک میلیـارد دلاری BHP
در سـایـه هوشمنـدسـازی
فرنگیها
چگونه معدنکاری را زیر و رو کردند؟
هوشمندسازی معادن ایران؛
نقطه، سرخط ...
در فصول پایانی مایناپ، چگونگی آغاز معدنکاری دیجیتال و آمادهسازی سازمان برای هوشمندسازی فرایندها بررسی شده و ضمن واکاوی نتایج تازهترین نمونههای مطالعاتی در جهان، راهکارهای تخصصی فناپ زیرساخت برای هوشمندسازی صنایع معدنی و فلزی تشریح شده است.
یـک کتــاب، یــازده تـجــربــه
با وجود مزیتهای خاص ایران در حوزه معدن، حجم پایین سرمایهگذاریهای انجامشده، سبب شده است از ظرفیتهای این حوزه بهدرستی بهرهبرداری نشود. این در حالی است که سهم معدن از اقتصاد کشور و تولید ناخالص داخلی میتواند افزایش یابد
ایران با بهرهمندی از ذخایر مس، سرب، روی، آهن، اورانیوم، سدیم، پتاس، منیزیم، لیتیوم و ... در صدر کشورهای جهان در بهرهمندی از معادن متنوع است. مهیاسازی شرایط لازم برای فعالسازی چنین ظرفیتی میتواند موجب جهش صنایع معدنی کشور شود.
صنعت معدن در ایران با موانعی همچون کمبود زیرساختهای لازم، بهرهبرداری اندک از ظرفیتها و چالشهای جهانی روبهرو است. حل برخی از این چالشها به اصلاح زیرساختهای قانونی، برخی به سرمایه گذاری و برخی دیگر به استفاده از فناوریهای نو نیاز دارد.
تا چندی پیش بکارگیری فناوریهای نو در صنعت در مورادی توجیه اقتصادی نداشت. اما با کاهش هزینههای بکارگیری فناوریهای دیجیتال در صنایع طی سالهای اخیر، اکنون بهترین زمان برای آغاز تحول دیجیتال در فرایندهای کاری و هوشمندسازی معادن است.
مدیران کسبوکارهای معدنی در پی یافتن راهکارهایی برای فعالسازی ظرفیتهای نهفته معادن خود هستند. یکپارچهسازی فرایندها، تحلیل کلاندادهها و بازتعریف سامانههای ERP در معادن، میتواند موجب تحولی چشمگیر در تولیدات این صنعت شود.
در این بخش از کتاب که اصلیترین فصل «مایناپ» را تشکیل داده است، به تشریح جزئیات هوشمندسازی معادن در شرکتهای بزرگ جهان پرداخته شده است تا با مثالهایی عینی و دقیق از دستاوردهای هوشمندسازی در عرصه اجرا آشنا شوید.
پنج نکته از مطالعه گروه مشاوره بوستون (BCG) برای تشخیص سطح بلوغ دیجیتال شرکتها در این فصل بررسی شده است. پرکردن شکافهای موجود در اجرای راهبردها، درک ارزش دادهها، توسعه ذهنیت اکوسیستمی و ... از جمله نکات مورد بررسی است.
نتایج پژوهش میدانی واحد ارتباطات و برندینگ فناپ زیرساخت در خصوص میزان آشنایی فعالان معدن با معدنکاری هوشمند در یازدهمین نمایشگاه معدنکاری دیجیتال 1401 در این فصل بررسی شده است.
تحول دیجیتال با چند فرایند عملی شروع و مدیریت میشود. با انجام یک سری فعالیتهای اولیه از سازگاری دیجیتالی و هماهنگی شرکت معدنی با مهارتهای مورد نیاز و همچنین از رشد سازمان در بستر جدید مطمئن میشویم.
هوشمندسازی صنایع معدنی به معنی آغاز تحولی همهجانبه در شرکتهاست. تحول دیجیتال مبتنی بر یک راهبرد دیجیتالی است و از همین رو باید از بالاترین جایگاه سازمانی هدایت شود تا شرکتها با موفقیت از این مسیر عبور کنند.
فناپ زیرساخت در جایگاه اپراتور صنعت هوشمند و شریک راهبردی صنایع معدنی، سبد کاملی از محصولات و راهکارهای یکپارچه، از نظارت تصویری صنعتی و ERP معدنی تا خدمات مرکز داده و همزاد دیجیتالی ارائه را برای هوشمندسازی صنایع معدنی و فلزی ارائه میکند.
دریـافت رایـگان کتـاب
بعد از پرکردن فـرم زیـر همکاران مـا بـا شمـا تمـاس خـواهنـد گرفت
فیلد های "*" اجباری هستند