صنعت کشاورزی
راهـکارها و محصـولات
صنعت کشاورزی
صنعت کشاورزی که زندگی و بقای میلیاردها انسان در سراسر جهان به آن وابسته است و بصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال میلیونها نفر را تامین کردهاست، در بهرهگیری از فناوریهای دیجیتالی از صنایع دیگر عقب مانده است، درحالیکه بر پایه برآورد سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۵۰ تقاضا برای غذا تا ۶۰ درصد افزایش مییابد و برای پاسخگویی به این حجم از تقاضا حجم تولید کشاورزان در ۳۰ سال آینده باید بیش از ۱۰ هزار سال گذشته باشد. اما نکته امیدبخش اینکه صنعت کشاورزی با بهرهمندی از فناوریهای نوپدید صنعت ۴ میتواند افزون بر پاسخگویی به حجم تقاضاها، پیامدهای زیستمحیطی خود را کاهش بدهد.
بررسیهای متخصصان فناپ زیرساخت نشان میدهد با بهرهگیری از ظرفیتهای فناوریهایی نظیر اینترنت اشیا، کلانداده و هوش مصنوعی، بخش بزرگی از مشکلات تولید محصولات کشاورزی در کشور حل شدنی است. عبور از چنین مشکلاتی میتواند سبب بالارفتن درآمد کشاورزان، کاهش قیمت محصولات کشاورزی برای مصرفکنندگان، مدیریت تولید محصولات کشاورزی در شرایط تنشآبی، کشت و زرع منطبق با اصول آمایش سرزمین، بهبود بهرهوری انرژی و افزایش اشتغال میشود.
رهاوردهای صنعت کشاورزی
پایش هوشمند کشاورزی
مدیریت امنیت غذایی
بیمه محصولات کشاورزی
راهکارها
هوش مصنوعی
راهکارهای متنوع هوش مصنوعی فناپ زیرساخت در زمینه سنجش از دور، نظارت تصویری هوشمند و لباسهای پوشیدنی بهرهوری و ایمنی را در فضاهای صنعتی افزایش میدهد.
اینترنت اشیا
راهکارهای اینترنت اشیا فناپ زیرساخت به پشتوانه نیروهای انسانی کارآزموده، طراحی و پیادهسازی شدهاند، امکان شخصیسازی با نیازهای گوناگون صاحبان صنایع را دارند.
گلخانه هوشمند چیست ؟
در گلخانه هوشمند همه پارامترهای لازم برای كنترل شرايط محيطی پرورش گیاهان، با یک سیستم جامع بصورت هوشمند مدیریت میشود. در این گلخانهها، دما، رطوبت، نور، اکسیژن، دیاکسید کربن، درصد اسیدی یا بازی بودن آب و خاک و دیگر مولفهها توسط حسگرهای مختلف اندازهگیری و پس از پردازش اطلاعات، نتیجه بر اساس سناریوهای مناسب از پيش تعريف شده به محرکها و تجهيزات هوشمندسازی منتقل میشود تا شرایط بهینه و میکرو اقلیم لازم برای محصول موردنظر در محيط گلخانه ایجاد بشود.